2018 yılında hangi saç modellerinin demode olacağını sizlere aktarmıştık. Şimdi de 2018’in saç trendlerini sizlerle paylaşacağız. Bu sayede modern ve trend bir saç görünümü için kendi saçlarınızda nasıl bir değişiklik yapmanız gerektiğini de anlaşım olacaksınız. Öncelikle bu sene saçların bir hayli eğlenceli trendler ile buluşacağını belirtelim. Özellikle saçlarında radikal değişiklikler yapmak isteyenler bu yıl bir hayli şanslı!

Renkli Saç Trendi Devam Ediyor

Saçların bir tutamına ya da tamamına sıra dışı renklerin kazandırılması kısa sürede bir trende dönüşmüştü. Bu sene trend devam ediyor ve artık çok daha fazla sayıda kadının bu trende kendini kaptırdığını da söyleyebiliriz. Şayet o kadar marjinal bir değişim istemiyorsanız saçınızın sadece bir tutamına kırmızı, bordo, yeşil, mavi gibi bir rengi kazandırabilir ve bu sayede modanın da takipçisi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Afrika örgüsü geri geliyor! Uzun saçlı kadınların saçlarını kısaltmadan uygulayabilecekleri bir model olan Afrika örgüsünün erkekler tarafından da tercih edildiğini biliyorsunuz. Yıllar önce adeta bir furya olan Afrika örgüsü bu yıl geri dönüyor. Seçenek olarak bu alternatife de sıcak bakabilirsiniz. Kullanımı rastadan çok daha pratik olduğundan düşünülebilir.

Kakül Trendi 2018’e Damga Vuracak!

Uzun zamandır kakül denemeyi düşünüyor ancak hep erteliyorsanız şimdi tam zamanı! 2018 yılında kaküller hemen her saç modelinde karşınıza çıkabilir. Yüz şeklinize uygun olması kaydıyla kakülün herkese yakıştığını söylemek mümkün. Saç modelinize ve yüz şeklinize hangi kakülün uygun olduğu noktasında kuaförünüze danışabilirsiniz.

Son olarak saçlarda çeşitli aksesuarların kullanımının da bir hayli ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Saç küpeleri ya da simli saç ipleri gibi yeni saç aksesuarlarını siz de deneyebilirsiniz. Bu sayede seçimleriniz ile girdiğiniz her ortamda dikkat çekmeyi de başaracaksınız.

2018 yılına ait gelin başı saç modelleri için Şişli gelin başı yazımıza da göz atabilirsiniz.

WhatsApp Randevu