Uzun yıllardır kullanılıyor olmasına karşın içinde bulunduğumuz dönemde adeta altın çağını yaşayan kaynak saç uygulaması mikro kaynak tekniğinin geliştirilmesiyle daha da popüler oldu. Artık 2020 kaynak saç fiyatları ne kadar olacak sorusunu soran kadınların sayısı hızla artıyor. Ancak fiyat konusunda size bir rakam belirtmemiz yanıltıcı olur. Nedenini ise hemen açıklayalım.

Hangi kaynak saç tekniğinin seçildiğine bağlı olarak ödenmesi gereken ücret de değişecektir. Bu nedenle öncelikle seçtiğiniz ya da saç tipinize en uygun olan kaynak saç uygulamasına karar vermeniz gerekiyor. Saçlarınıza kaç adet kaynak uygulamasının yapılacağı da fiyatları belirleyen bir diğer unsur olabiliyor. sadece hasarlı saçı gizlemek için uygulanan kaynak adedi farklıyken daha uzun saçlar için daha fazla sayıda kaynak kullanılması gerekiyor.

Kaynak Saç Fiyatları Neden Değişiyor?

Ayrıca hangi merkezde kaynak uygulamasını yaptıracağınız kaynak saç fiyatları neden farklı sorusunun bir diğer yanıtıdır. Profesyonel merkezlerde saçlarınıza hiçbir zarar gelmeden bu uygulama yapılabilir. Aynı zamanda bu merkezlerde çok daha muntazam görünen bir saçla kuaför salonundan çıkarsınız.

Fakat amatör salonlar için aynı durum geçerli olmuyor. Gerçek insan saçı kullanıldığında da bir miktar daha yüksek bir ödeme yapmanız gerekebilir. Eğer saçlarınızda yapay ve nahoş bir görünüm istemiyorsanız mutlaka gerçek insan saçı ile bu işlemin yapılmasını sağlayın. Sizlere daha net bir fiyat bilgisi verebilmemiz için salonumuza bekliyoruz.

WhatsApp Randevu