Stilinizle göz kamaştırırken saç modeliniz ile kendi şıklığınızı ve modern duruşunuzu baltalamak istemezsiniz, öyle değil mi? Bu yüzden 2018'in trend saç kesimleri hakkında bilgi sahibi olarak saç modelinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor. Çünkü saç trendleri durmaksızın değişiyor ve modern bir duruş için bu hızı yakalamanız şart. Bu sene hangi saç kesimlerinin trend olduğunu açıklıyoruz, hazır mısınız?

Bob saç kesimi hiç olmadığı kadar popüler! Dolayısıyla kulak hizasında ya da omuz hizasında olan 2018'in trend saç kesimleri arasında bob kesimin başı çektiğini söyleyebiliriz. Asimetrik bir hat çizen küt saç modasının da trendler arasında kendine bir yer bulmasına şaşırmamak lazım. Asimetrik kesimler iddialı ve cesur kadınların tercihi oluyor.

Perçemli Saç Kesimleri Trend Oldu

Saçlarınıza perçem kazandırma konusuna sıcak bakar mısınız, bilmiyoruz ama bu sene perçemli saçlar bir hayli trend! Özellikle yuvarlak yüz hatlarına sahipseniz hiç düşünmeden soluğu kuaförünüzde alabilirsiniz. Size perçemlerin çok yakışacağını söyleyebiliriz. Peki, upuzun saçlara sahip olanlar ne yapmalı?

Yanıt veriyoruz, hiç birşey! Çünkü rapunzel stili saç kesimi de trendlerden bir diğeri oldu. Ortadan ayrılmış ve uzun bir görünüm sergileyen bu saç kesimini olduğu gibi değiştirmeden kullanabilirsiniz. Sadece hafif renklendirmek için balyaj uygulaması yapabilirsiniz. Özellikle kare yüz şekline sahip olanlara da önerimiz bu kesim olacak. Son olarak dalgalı küt saç modellerinin de trendler arasında yer aldığı bilgisini sizlere aktaralım.

WhatsApp Randevu