Yeni yılda, gelin başı modelleri de bir hayli değişime uğradı. Bu yıl evlenecek olanların 2018 gelin başı modelleri hakkında bilgi sahibi olmasında fayda var. Peki, yeni yılda gelinler hangi saç modelleri ile karşımıza çıkacak? Öncelikle saç tasarımlarında doğallığa doğru bir geçiş olduğunu belirtmeliyiz. Artık gelinler daha natürel görünen saç modelleri ile boy gösterecek.

2018 Gelinleri Bu Saç Modellerini Seçecek!

Topuz ve at kuyruğu modellerinin de bir hayli gözden düştüğünüzü söyleyebiliriz. Bunun yerine gelinler açık saçları tercih ediyor. Özellikle taçlarla muhteşem bir görünüm sergileyen açık saç modellerinde de su dalgası ön plana çıkıyor. Hatta 2018 gelin başı modelleri arasında su dalgasının en trend model olduğunu da söyleyebiliriz.

Örgü gelin başı modelleri her yıl biraz daha popülerlik kazanıyordu. Bu sene ise örgü gelin başı modellerinin yükselişine ivme kazandırdığınızı söyleyebiliriz. Sofistike bir gelinlik seçenler için son derece ideal bir tercih olabilecek örgü modellerine göz atmadan, gelin başı modelinizi seçmeyin. Çünkü usta ellerde örgüler bambaşka bir duruş kazanabiliyor.

WhatsApp Randevu