2017 yılı boyunca pek çok saç modeli trend oldu ve yüzlerce kadın tarafından tercih edildi. Bu tren saç modellerinden bazıları halen popülerliğini koruyor. Ancak bazıları çoktan gözden düştü ve eğer siz de bu gözden düşen saç modellerinden birine sahipseniz, soluğu kuaförünüzde almanız gerekiyor demektir. Eğer 2018’e demode bir saç modeli ile girmek istemiyorsanız yeni modelinizi hemen seçin!

Victoria Beckham Modeli

Ünlü isim Victoria Beckham ile ünlenen arkası kısa, önü uzun küt saç modeli popülerliğini kaybedeli bir hayli zaman oluyor. Saçlarda asimetrik kesimler halen trend ancak bu saç modeli uzun zaman önce demode saç modelleri sıralamasındaki yerini aldı. Eğer bu saç modeline sahipseniz, değişiklik çanları sizin için çalıyor demektir.

Aslan Yelesi

Yıllar önce neredeyse her 3 kadından birinin tercih ettiği aslan yelesi saç kesimi, geçtiğimiz yılın başlarında yeniden canlanmaya başlamış ve popülerlik kazanmıştı. Fakat çok fazla tutulmadığını da bilmenizde fayda var. Artık en demode saç modellerinden biri olarak değerlendirilen aslan yelesi saç modelini değiştirmenizin vakti gelmedi mi?

Uzun ve Düz Saçlar

Bele kadar uzanan ve ara makas, kat gibi hiçbir hareket kazandırılmamış saç modelleri de demode kelimesinin tam karşılığı oldu diyebiliriz. Tamamı aynı boyda olan bu saç modeline sahipseniz derhal yenilik yapın. Elbette özenle uzattığınız saçlarınızı kısaltmanız gerekmiyor. Ancak bu modelden kurtulmasını sağlamanız da şart. Aksi halde yeni yıla demode bir saç modeliyle girmiş olacaksınız.

Oval Saç Kesimi

Yüzünüzü oval bir şekilde saran saç kesimleri de uzak durmanız gereken saç modelleri arasında yer alıyor. Önde kaküller ve arkaya doğru yuvarlak bir hatla uzayan saç modeli ile yeni yılda boy göstermek istemeyeceğinizden emin olabilirsiniz.

WhatsApp Randevu