Yeni yıla sayılı günler kala, saç trendleri de belli olmaya başladı. 2018 yılının en gözde saç modeli lob kesimler olacak gibi görünüyor. Şimdiden stil ikonlarının saçlarına kazandırmaya başladığı bu saç kesimi özellikle ünlülerin tercihi oluyor. Aslında lob saç kesiminin avantajlı bir model olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü istisnasız her yüz tipine ve her saç tipine uyum sağlayabiliyor.

Lob Saç Modeli Nedir?

Lob saç modeli kavramına yabancı olabilirsiniz. Bu trendi şimdiden uygulamak isterseniz öncelikle lob saç kesimine dair bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Bilindiği gibi küt saç modeli iki farklı şekilde hayat buluyor. Bunlar bob ve lob kesimledir. Lob saç kesimi saçların genellikle omuz hizasında olduğu modeldir.

Ancak saçların boyu pek değişmese de kesim şekli farklı stillerde olabiliyor. Örneğin saç uçlarının sivriltildiği ve daha doğal bir görünüm kazandırıldığı lob saç kesimleri de mevcut. Aynı zamanda saçlara bol miktarda kat kazandırılarak daha yoğun bir saç görünümünün elde edildiği saç kesimleri de lob saç stili ile buluşabiliyor.

Lob Saç Kesiminin Özellikleri

Bir anlamda hem lob saç kesimi trendine uyup hem de beğendiğiniz ve sevdiğiniz saç modellerini saçınıza kazandırabilirsiniz. Lob saç kesiminin bir diğer özelliği de hem kaküllü hem de kakülsüz olarak kullanılabiliyor olmasıdır. Dolayısıyla geniş alına sahip olanlar kakül kullanımından vazgeçmeden bu saç trendine gönül rahatlığı ile uyabilir.

Lob saç kesimi hafif dalgalı saçlarda çok daha albenili bir görünüm yakalıyor. Eğer yeni yıla yepyeni bir saç şekli ile görmek isterseniz lob kesim ile birlikte saçlarınıza kalıcı su dalgası da yaptırabilirsiniz. Bu sayede hem saç modelinin daha güzel görünmesini sağlayacak hem de farklı bir saç kullanmanın keyfini yaşayacaksınız.

WhatsApp Randevu