Saç renginden sıkıldıysanız ve biraz “farklı” bir saç görünümü istiyorsanız 2017 yılı bitmeden deneyebileceğiniz saç renklerini hemen incelemeye başlayın. Ünlülerin dahi denemekten korkmadığı bu saç renkleriyle çarpıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ancak seçim yaparken ten renginizi ve yüz şeklinizi de göz önünde bulundurmaya özen gösterin.

Ombreli Karamel Tonları

Özellikle sarı saç rengini uzun süre kullanan ancak sıkılanlar birden koyu renklere geçiş yapmak istemiyor. Farklı bir saç rengini denemek isteyenlere önerimiz karamel tonları olacak. Ancak sıradan görünümü kırmak için de ombre yaptırmanız gerekir. Bu sayede yine sarıya yakın bir saç rengini tercih etme şansınız da bulunacak.

Gölgeli Siyah

Simsiyah saçların cazibesi her daim farklıdır. Siyah saça daha da özel bir dokunuş isterseniz gölge ile hareketlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Siyah saç renginin çok daha modern görünmesini sağlayabilen gölge aynı zamanda saçın olduğundan daha yoğun görünmesine de yardımcı oluyor. Seyrek saçlara sahip olanlar ve siyah renge sıcak bakanlar bu stili hemen deneyebilir.

Ombre ve Gölge Bir Arada

Deneyebileceğiniz yeni saç renklerinden biri de hem ombre hem de gölgeyi içeriyor. Dilediğiniz her saç rengine uyarlanabilse de en güzel görünümü kahve ve karamel tonlarında yakalayabilirsiniz. Ombre ile uçları daha açık tonlara bürünmüş saçlarınızın gölgelendirme ile hafif ışıltı kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kızıl Bir Geçiş

Son dönemde kızıl renkte saçlara sürekli güzünüz takılıyorsa, her kadın gibi sizin de kızıl saç rengini deneme vaktiniz gelmiş demektir. Ten renginize uygun bir kızıl tonunu deneyebilirsiniz. Peki, sıra dışı bir duruş için ne yapmanız gerekiyor? Kırmızı bir tutam ya da birkaç ton açık saç uçları ile istediğiniz farkındalığı yaratabilirsiniz. Ancak bu saç rengi için mutlaka profesyonel bir kuaförü seçin. Kızıl renk değiştirmesi güç olan saç renkleri arasında yer alıyor.

 

WhatsApp Randevu